Saturday, May 14, 2011

GADIS MELAYU BERTUDUNG

hye.. hari ni mood blogging crispy turun naik turun naik jer.. dari pukul 2 tadi lagi niat nak buka buku untuk final exam pada 18mey nanti. tapi, once dah buka laptop, tgk issue dekat facebook, then tgk blog untuk membalas kunjungn blogger2 lain, tiba2 mood crispy nak blog walking dah naik...

hah? apa kaitan dengan tajuk entry tu? ooo... ni nak cerita sepanjang crispy pergi berjalan2, dari blog ke blog ni, terjumpa la, xtau la bende ni issue lama ker issue baru kn, tapi crispy baru jumpa, so crispy anggap ni issue baru bagi crispy.

sekarang ni, dalam xdiam nak promote link orang la kan, hehehe first sekali ada orang paste link dekat wall crispy, dah lama dah, tp crispy baru buka ari ni, rupanya blog tu kepunyaan seorang budak yang berumur dalam lingkungan 24- 26 kot, ni link yang kawan crispy paste tu..  start dari blog dia la, macam2 yang crispy jumpa. agak lama berada di page dia tu, lepas satu2 tajuk yang crispy klik.

then akhirnya sampai ke seperti tajuk di atas..

sebenarnya kat sini niat crispy cuma nak ingatkan kaum2 hawa, terutama melayu kita ni supaya private kan gambar2 anda dekat facebook myspace,twitter, friendster, even dekat blog dan yang paling utama ialah Tagged  (aish promote laman web sosial plak)
kenapa paling utama adalah Tagged? aduh!!!!!! crispy putus dengan pakwe crispy pun sebab laman ni. sebab dulu crispy pernah ada Tagged. nama apa xyah cakap la kan, sebab dah delete..huhuhu
dalam tagged tu agak terbuka, dan bagi orang yang betul2 boleh menerima segalanya sahaja yang boleh tahan dengan tagged tu.

aish! jauh melalut!!!!!!!!!   back to our point..

kenapa kena private? sebab sekarang adanya grup2 yang menjadikan hobi untuk mengumpul gambar2 awek2 yang bertudung dan dijadikan koleksi diorang. fuh! naik jem laptop crispy sebab dok tekan sana tekan sini... korang search la sendiri ek?

1- Gadis Layu
2- Awek Tudung
3 - Gadis Melayu Bertudung

daripada link2 tu la crispy jumpa macam2 gambar la... xsilap dekat merewang jap tu pun ada 1 link, xingat apa nama dia, tp dah 2bulan kot x update tu..huhuhu

** p/s yer, bukannya niat nak membuka aib sesiapa, tapi kalau ada yang tertengok link2 tu, usha2 la takut gambar korang ada kat galeri diorang. mungkin ada yang marah sebab crispy bagi link kat sini, tapi jangan salah faham..niat utama crispy  nak bagi diorang check sama ada gambar diorang masih di bawah privasi atau x. sebab xsilap crispy ada gambar2 tu crispy pernah tgk dekat tagged. mungkin owner dia bukan kaki blogging, sebab tu xtau.

Salah ker???????????????

 Perempuan nak jugak syok sendiri, 
bergambar konon nya dah cantik la tu
mungkin ari tu pakai eye liner rata je xcomot, 
sebab tu rasa cantik

               
Xkan nak bergambar macam ni? xnampak pape.. ujan kat belakang so cahaya dari belakang tu buat kan gambar tu jadi gelap
korang nak curi ke gambar macam ni???

 atau pun macam ni?????
sebab nak jaga privasi punya pasal kn.. 
sebab xnak kena curi gambar tu..
buat apa orang nak curi gambar macam ni, apa pun xnampak
entah2 muka macam cekodok
(macam aku ker?????)

atau pun?
dah xde cara lain dah, ambik gambar dari belakang jer lahh
kat belakang ni rasa macam xde pape nak kena tayang pun.
so korang xde la interested nak curi gambar aku kn?????


hahahahahahahah sekian sajalah presentation dari aku hasil dari blogwalking crispy ari ni. so gurlzzzzzzzzzzzz
pilihan terletak ditangan korang sendiri.. nak bergambar macam mana itu terpulang korang la kan... kita upload gambar sebab nak share gambar bahawasanya kita ni seorang yang cantik (walaupun xcantik dan dah diedit sebenarnya)  at least ada gak yang nak singgah lama2 kat page kita sebab tgk gambar2 tu kan?.. ah, kang termasuk entry lain lak kang, adus! feel free utk komen atau hentam aku...

8 comments:

SuhaimiKassim@teruna9752 said...

betul tambah kalau dekat tagged...tu bahaya sikit...hati2 le bila nk download gmbar2 peribadi tu

crazycrispy said...

a'a...itu lah.. tagged tu terlalu open..sy dh delete dh tagged tu..takut gak..huhuhu thanx utk coment hehehe

sha said...

haha~ baik punya kutuk..

Erm, tapi ada betulnya jugak. Fikir2 kan..

crazycrispy said...

hahahhahahaha

nureenina said...

betol2..bahaya2~

crazycrispy said...

=)

shafinaz said...

btol jgk tu lau kat tag mmg bhaya..
tp kat mana2 pon bhaya cuma kiter kena pndai mnilai apa yg baik and apa yg bruk nya..padah akibat nyer lay terlambat huhuhu...

nabil said...

di malaysia manusia ada 3 jantina iaitu:

1.Lelaki

2.Perempuan Bertudung

3.Perempuan Free Hair

sila pilih mana satu jantina anda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...