Friday, May 20, 2011

adessss gua kena HACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aduh!!!!!!!!!!! pening2... memang sah! aku dah kena hack! aduh! ari tu kau kata kau dah delete segala program hacking tu.. kenapa sekarang masih lagi menjadi permainan kau? aku xfaham... kenapa wat kat aku macam ni? sampai tahap ni kau xpercayakan aku..

nasib tadi aku on9 Ym.. (kau memang nak tau apa yang aku cakap kan?baek!!!!!!)
tgk ni :

hafiz_idah: dh lama x on9 ym
sanusi Othman: tu r
hafiz_idah: awk study lg ker?
sanusi Othman: abis dh
hafiz_idah: keje?
sanusi Othman: yup
hafiz_idah: keje apa?
sanusi Othman: IT asssit je
hafiz_idah: tau x camner nak hack org?
sanusi Othman: hack ape
hafiz_idah: hack org la
sanusi Othman: yela hack ape?
sanusi Othman: email ke ape ke
hafiz_idah: ooo
hafiz_idah: kalau email?
hafiz_idah: kalau fb?
sanusi Othman: awk kne ade trojan client pas2 kne cr8 source n pas2 kne wat satu fake file then org yg awk nk hack kne activate kn die
sanusi Othman: tp sy xigt website utk download client tu
hafiz_idah: cr 8 source???????????
hafiz_idah: source apa?
sanusi Othman: yela fake file awkla..mp3 ke jpeg ke ape ke
hafiz_idah: mksd awk gmbr ker?
hafiz_idah: awk
hafiz_idah: sy bukan budak it
hafiz_idah: sorry kalau sy slow skit
sanusi Othman: ha ah
sanusi Othman: tp ssh gak nk jd psl awk kne tau basic software cam java or c++
hafiz_idah: ala
hafiz_idah: hbs sy xtau
hafiz_idah: macam mana nak minta dia activekan file?
sanusi Othman: email kt org tu..tp cre ni dh xleh pki psl email skrg dh ade internal antivirus scanner
hafiz_idah: ermmm
hafiz_idah: then kalau org tu balas
hafiz_idah: mksd nya
hafiz_idah: kita boleh hack apa jer pasal dia?
sanusi Othman: yup
hafiz_idah: ermmm
hafiz_idah: sesal sy balas email dia
sanusi Othman: asl?
hafiz_idah: sy xtau lah
hafiz_idah: lepas sy balas email dia
hafiz_idah: semua akaun fb
hafiz_idah: akaun tagged
hafiz_idah: blog
hafiz_idah: semua dia tau
hafiz_idah: then waktu sy sign up utk blog baru pun dia tau jugak
sanusi Othman: awk pki email awk yg sme ek?
hafiz_idah: a'a
hafiz_idah: eh
hafiz_idah: x
hafiz_idah: fb email yahoo
hafiz_idah: tagged email google
hafiz_idah: blog pun google
sanusi Othman: em
sanusi Othman: die tu spe? bf awk ek?
hafiz_idah: ex la kot sbb dh tinggl
hafiz_idah: hehe
sanusi Othman: oo
sanusi Othman: cmni..awk format laptop awk tu..pas2 lps format tukar sume password awk
hafiz_idah: knp kena format wak?
sanusi Othman: mayb ade hidden file die dlm laptop awk
sanusi Othman: n lg satu..passwors utk sume bnde2 tu password sme ke?
hafiz_idah: lepas sy kena hack tu sy tukar
hafiz_idah: yg ym sebenarnya lain
hafiz_idah: sy samakan semua nya
sanusi Othman: rsenye die xhack kot
sanusi Othman: nasib die bek je
hafiz_idah: hbs macam mana dia tau sy sign up blog baru, siap boleh bagitau nama blog tu?
sanusi Othman: btul gak
sanusi Othman: try jela
sanusi Othman: format laptop tu n pas format tukar password
hafiz_idah: xkan setepat itu kalau try n error
sanusi Othman: yela2
hafiz_idah: ada hidden file?
hafiz_idah: mksd awk?
hafiz_idah: file tu detect setiap apa yg sy buat?
hafiz_idah: mcm tu?
hafiz_idah:
sanusi Othman: hehe ramai yg xtau actually windows ade program remote
sanusi Othman: program ni org gune utk repair pc dr jauh melalui internet
sanusi Othman: so..mayb awk dh activate program tu so klu die gune program tu..die leh tgk sume bende yg awk wat n sume bende yg ade kt laptop awk
hafiz_idah: mksd awk?
hafiz_idah: remote tu kat ner?
sanusi Othman: kt laptop die la
sanusi Othman: klu xcye kn
sanusi Othman: kite test nk
hafiz_idah: adesss
hafiz_idah: nanti risiko sy kena tanggung nak test ni?
sanusi Othman: xde ape2 cume nk tgk die tau ke x..klu xmknenye nsib awk bek la..die just tau email2 n password awk je
hafiz_idah: die tau?
hafiz_idah: tau apa?
hafiz_idah: huhhu
hafiz_idah: xfaham ni
sanusi Othman: huhu..mknenye email die yg awk balas tu just utk curi data2 awk je
sanusi Othman: nk try x?
hafiz_idah: try?
hafiz_idah: kalau sy try, risiko sy pada awk?
sanusi Othman: xde ape2
sanusi Othman: sy xkn kne ape2
hafiz_idah: risiko yg sy kena tanggung?
sanusi Othman: xde ape2 gak psl sy bkn nk hack awk
sanusi Othman: sy nk tau die tau ke ape yg kte wat
hafiz_idah: awk akan tau on the spot atau pun kena tungu reaksi dia?
sanusi Othman: kne tggu reaksi die
sanusi Othman: die on9 x skrg?
hafiz_idah: eeeeee
hafiz_idah: dia dah putus dgn sy
hafiz_idah: dh xde makna lg dh awk oi
hafiz_idah:
sanusi Othman: hehe mne tau die syg awk lg ke
sanusi Othman: mst die akn tnye ape2 klu die jeles kn
hafiz_idah: dia bg kat sy, tiada lg kepercayaanya utk sy
hafiz_idah: awk boleh hack sy ke atau usik data2 sy ke kalau sy bg awk wat?
sanusi Othman: mcm sy ckp td
sanusi Othman: sy bkn nk hack
sanusi Othman: nk tgk die mmg simpan file kt dlm laptop awk je
hafiz_idah: awk boleh nampak ker?
hafiz_idah: adess
hafiz_idah: sy was2
sanusi Othman: haish
sanusi Othman: sy xnmpk ape2 la
sanusi Othman: cmni
sanusi Othman: awk kn ade wcam tul?
hafiz_idah: ceh
hafiz_idah: nak ajak aq wc rupanya
hafiz_idah: eeeeeeeeeeeee
sanusi Othman: haish
sanusi Othman: awk xphm
hafiz_idah: ahahhahhhahahhahahaha
sanusi Othman: sy pon dh letih nk explain
hafiz_idah: ala
hafiz_idah: sorry2
hafiz_idah: memang xfaham wak
hafiz_idah: sy xde basic pape pasal bende2 gini
sanusi Othman: tu la sy ckp td
sanusi Othman: klu die btul monitor awk nye laptop..mst die akan tnye awk esk dgn spe awk wc
hafiz_idah: ooo
hafiz_idah: sebut pasal wcam
hafiz_idah: td ptg
hafiz_idah: sy ada cam dgn kawan saya
hafiz_idah: terus dia massage sy
hafiz_idah: dia kata moga awk bahagia dgn dia bagai
hafiz_idah: macam2 ayat pasrah kuar
sanusi Othman: oo dh ade yg test rupenye
sanusi Othman: hee
sanusi Othman: mknenye die mmg tgh monitor awk
sanusi Othman: huhu
sanusi Othman: so dgn itu format la laptop awk k
hafiz_idah: sy xtau
hafiz_idah: tp td kebetulan jer
hafiz_idah: sy cam dgn dia
sanusi Othman: oo
sanusi Othman: mknenye nsib je ex awk tu
sanusi Othman: die nmpk awknye view my webcam kot
hafiz_idah: sy mn ada ym dia
hafiz_idah: dekat status sy pun sy blank kn
hafiz_idah: xde ckp view mywebcam
sanusi Othman: awk xde ym die psl awk delete die kn?
hafiz_idah: x
hafiz_idah: memang x add pun
sanusi Othman: mknenye die mmg monitor laptop awk la
sanusi Othman: mknenye die akan tau sume bnde yg awk wat dgn laptop awk tu
hafiz_idah: aish!
hafiz_idah: so sy xleh ar jiwang2 dgn org ek?
hafiz_idah: patut la terus dia massage
sanusi Othman: jiwang jela..die ex awk pon
hafiz_idah: awk tau td sy ckp pasal apa?
hafiz_idah: sy cakap pasal bra
hafiz_idah: pasal panties
hafiz_idah: pasal baju
hafiz_idah: aiyo
hafiz_idah: maluuuuuuuuuuuu
sanusi Othman: dh tu awk cter dgn sy skrg wat ape..sme je
sanusi Othman: ades
hafiz_idah: aiyak
hafiz_idah:
hafiz_idah: hahahahhaah
hafiz_idah: so
hafiz_idah: adakah setiap kata2 dlm ym ni dia tau?
hafiz_idah: mksd awk dia boleh tgk monitor sy ni ker?
sanusi Othman: yup
sanusi Othman: phm pon
hafiz_idah:
sanusi Othman: hehe
sanusi Othman: rilex
sanusi Othman: die leh tau awk gune webcam ke ape ke tp die xleh bce msg2 kt ym
sanusi Othman: sbb klu die leh bce msg2 mst die dh ckp awk bkn2 psl awk pon cter psl bju dlm n so on
sanusi Othman: huhu
hafiz_idah: eh?
hafiz_idah: betul ke?
hafiz_idah: kata dia tau?
sanusi Othman: tu psl sy cko rilex
sanusi Othman: die leh detect hardware je..tp xleh detect software
hafiz_idah: kalau xleh detect software mcm mana dia tau segala bagai web yg ada tu?
sanusi Othman: so die leh tgk ape ade dlm hardisk awk n leh tgk awk gune webcam ke x psl die leh tgk hardware2 tu on ke x
sanusi Othman: senang je
sanusi Othman: psl segala maklumat psl website berbagai tu akn simpan dlm cache memories
sanusi Othman: cache memories ni mcm otak utk pc
hafiz_idah: cache memory sama macam RAM Harddisk ker?
sanusi Othman: pandai pon
sanusi Othman: hehe
sanusi Othman: xdpt la wc dgn awk kn psl adew org dh jd ujikaji lak ptg td
hafiz_idah: hahahahaahahahahaaahaahahhaah\
hafiz_idah:
hafiz_idah: mcm mana dia tau mana 1 tgh guna?
hafiz_idah: eh?
hafiz_idah: dh out plak
sanusi Othman: mne 1 tgh gune ape?
hafiz_idah: bukan mcm mana dia tau sy tgh guna tu?
hafiz_idah: ada sampai mssage ke kat dia
hafiz_idah: yang sy tgh guna bende tu bende ni?
hafiz_idah: hehehehe
sanusi Othman: ape tu bende tu bende ni?
hafiz_idah: yela
hafiz_idah: sampai ke massage kat dia yang sy tgh guna cam
hafiz_idah: tgh log in fb
sanusi Othman: kn sy dh ckp
sanusi Othman: cache memori td
hafiz_idah: so dia cuma buat single check dekat cache memory tu ker?
sanusi Othman: pandai pon
hafiz_idah: ermm
hafiz_idah: boleh x sy copy perbualan kita dan copy dekat blog
hafiz_idah: ?
hafiz_idah: lorh
hafiz_idah: kalau xbg xpe
hafiz_idah: sy xcopy
hafiz_idah: sorry
sanusi Othman: utk ape?
hafiz_idah: saja
hafiz_idah: nak wat entry baru
hafiz_idah: kat blog
sanusi Othman: ape tajuk?
hafiz_idah: adesss gua kena hack
hafiz_idah: boleh?
hafiz_idah:
hafiz_idah: haahhaha
sanusi Othman: huhu
sanusi Othman: leh invi kn nickname sy x?
sanusi Othman:
sanusi Othman: xnk jd feymes
sanusi Othman:
hafiz_idah: ok
hafiz_idah: heheeheeh
hafiz_idah: thanks awk
hafiz_idah: uhuhuh

adakah aku patut format laptop aku? atau pun aku biarkan ajer... tp sejak 2menjak ni laptop aku sangat berat.. tolong lah bagitau aku kata mana hidden file tu supaya aku senang delete file tu.. aku xnk format, sebab aku xde duit.. duit cukup2 jer nak wat balik umah nanti.. kesian kan lah aku,.....tolooooooooonglah...

untuk rujukan nak jd hacker ke apa ker.. korang google pun boleh, tapi semalam aku ada search la jugak kan...kebanyakan nya page indon..huhuuhu xfaham...


1   tweng2 ---hacker
2   hacker pemula
3    http://indonesianhacklink.tripod.com/
4   apa2 la korang
5     software utk hacker

13 comments:

darxniq said...

hahhaa...hack tuh ape???..sy x tau..

crazycrispy said...

hack, ceroboh web org tanpa permission kita..

M Fizan said...

x jmpa hacker yg btol2..huhu

feel free to follow me fellow sintokian blogger :D

crazycrispy said...

hacker betul2? ish! xkan la dia nak hack habis2an... masa tu kitorg couple lg..uhuhuu

Fazreen said...

dri perbualan kat atas ni saya tau apa yg berlaku..org yg hack awk tu guna kaedah keylogger tuk hack awak..once keylogger file diactivate awak xkan dpt detect file tu..melainkan kena format..buat clean install..saya sarankan awak format je sbb mmg berbahaya. segala details yang awak taip akan masuk kedalam emel si tukang hack..sbb tu dia tau..so kalau awak ada guna maybank2u/online banking kemungkinan dia dah tau user dan password apa..

Apih said...

hacker tu apa eh?

syahrilhafiz said...

mungkin betul cakap fazreen.
so selain daripada tu
cuba awak taip passowrd fake panjang sikit dari passwd awal,kemudian delete fake paswwd tambahan tu..

crazycrispy said...

ooo memang kena format la ni... aduss... bahaya la gini...

アヌム ちゃん said...

mintak je mbe mane2 tlg formatkan kalau ada..huhu~

crazycrispy said...

huhuhu xde.. kalau guna format yg murah2 boleh tahan ker? (T_T)

shaharil said...

minta tolong format kat member... hehehe..

Mr.Kerro said...

uish kalu smpai bukak blog abru pon dia tau kot2 dia guna keylogger tak?

crazycrispy said...

a'a...tp ari tu try cek program kat dalam lptop ni tp xde pun keylogger,,, itu yg pelik tu..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...