Tuesday, March 29, 2011

aduss penat..

penat giler sey 2 3 hari ni.. dah siap ceriakan hari mu, grroming workshop plak yang menyusul. adus mlm td..kul 10.45 mlm meeting grooming..setel..habis kul 11.45 mlm..dah habis tu, sambung plak meeting KPP antara MT, ada akak Ina, ex rumate aq, jiwa, dgn hassan, athirah pun ada sama kat bilik JKPS.. aduss meeting kat situ dah habis kul 1.45pagi..memang menggiler, aq kena handle meeting dgn 2grup pengarah projek dan MT diorang..aduhhh aq paling malas la nk handle meeting..bukan apa, takut ada yang tertinggal atau terpandai2 nk bg arahan, kang susah plak.

ermm balik kul 1.45 dah siap2 bersihkan diri semua, si dia dah tidur.. aq xtau lah..semuanya ok dari mlm td..pas tu dah aq balik kelas, niat nak try wat offer celcom tu, yang Yes rm3 tu, nak sembang dgn dia puas2..belom sempat aq buat, bateri habis dalam kelas..dalam masa sama,aq tgh kelam kabut pasal roti kat grooming tu,dgn kawah aq xantar lg, memang kalut giler, dan aq terasa mcm ari ni adalah hari malang aq. dah balik kelas, ujan lebat giler, tiba2 si dia serang aq, pasal laman web sosial Tagged.. ermm memang teruk aq kena hari ni.

baru jer hubungan nk elok, dah gaduh lg, baru elok gaduh lg dan lagi dan lagi.. mungkin ini penghujung nya, kadang- kadang aq rasa mcm kami dah xserasi lagi...walaupun hati masih saling menyayangi, tapi halangan dan dugaan selepas raya cina tahun ni merupakan sesuatu yang betul2 menggoncang kekuatan cinta kami. xpelah..mungkin xde jodoh lg. aq terima seadanya.

yang xelok nya ari ni tgh gaduh tu, sampai kan dalam meeting grooming td pun aq mssg lg dgn dia. xpernah aq biadab gitu dalam majlis, tp biar je lah..aq pun dah penat dah..kul 12 kot meeting..memang giler ah..
yang aq pelik nya, kat sini meeting2 sume kul 11, kul 12, kul 1, entah bila lah student nak merasa goyang kaki, apa x nya, yang aktif sume muka sama jer..yang xaktif xde plak sebut pasal apung ke apa ker. memang angin je rasa. ermm tapi sabar jer lah..aq pun dah xfham dgn sistem kat sini.. dan kadang2 aq fikir student kat sini nk kejar akedemik ker, kejar merit? eeeee nak wat aktiviti banyak2 tp duit peruntukan sikit2..dah tu duit student jugak yg diorang makan.aq rasa kat sini, sebulan aq dah habis RM 1,500 kot.. itu lah hakikatnya.

masa aq isi UPU untuk adik aq, aq xletak pun dia kat tempat yg aq belajar sekarang ni..aq xnk dia masuk sini..mahal giler nak mati yuran dia, kang xpasal adik aq tu kebulur je kat sini, dia tu boros..ermmmm

esok Herliza dan hafiz hamidun nak datang sini utk projek grooming workshop. so kena tidur awl untuk sedia pada hari esok..nak tgk gak diorang depan mata kan...


hehehhehe sweet je diorang ni...kalau jadi betul2 pun apa salahnya..huhuhu kalau aq, aq sokong jer...hehe

aq lak menyulam cinta lama2..tp akhirnya kecundang di tengah jalan..

walau menangis air mata darah sekali pun...dia xmungkin kembali di sisi ku....

2 comments:

ima althafunnisa' said...

gelinya tengok mata berdarah tu...eee...

jemput singgah blog ima..;)

crazycrispy said...

oraite...dah singgah...hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...