Thursday, March 15, 2012

aku di lamar jadi duta...

walaweh!!!! mesti korang teruja nak tau kn? hahahaha hebat seyh!

meh sini nak citer...
satu hari, masa tengah makan dengan si dia.. ter keluar kad metrik aq dan terpampang gambar portal aq kat situ... bila dia mengutarakan kehendak nya untuk menilai gambar yang x merupakan wajah aq tu, aq dah mula segan untuk bagi kat dia. ye lah.. aq ni bukan nya cantik sangat pun. cuma aq ada satu perangai yang xsuka mengedit gambar.. so kebanyakan gambar aq tu semua original muka aq ok! MUKA AKUUU!!! bukan edited. hahahahaha.

nak sambung cerita tadi, dah tu, aq hulur kan kad metrik tu, bila dia pandang kad tu, dia tenung muka aq, dia tengok balik, pas tu dia tenung lagi then tgk balik... tiba-tiba terpacul kata2 dari mulut dia
dia : kenapa xsama dengan muka kat depan mata saya sekarang ni????
hahahahahaha aq cuma mampu gelak! dah agak dah... aq teringat iklan fair and lovely yang dekat air port tu... ada yang bapak polis tu tengok passport beberapa kali sebab muka dia sangat lah lain..hehehe lebih kurang jugak dengan iklan olay total effect tu.. huhuhuhu yang versi kajol.. aq xpasti sama ada kajol tu betul2 dah putih atau apa.. tapi bila tengok irama bollywood ke (rancangan yang sejenis dengannya) aq tengok still macam tu jugak! hehehehe bukan nak hina dia, tapi macam melampau je iklan dia tu... so menyebab kan aq xpercaya...



 hahahha kalau kajol leh jadi duta olay, xkan la aq xleh jadi duta fair and lovely...hehehe ni aq sertakan sekali beberapa gambar yang boleh meyakin kan korang

~SEBELOM~

~SELEPAS~
amacam??? agak2 boleh lepas x interview aq??? hehehehe... well wish me luck ek? hehehehe kalau aq lepas aq belanja korang mkn SFC... hahahha sepatut nya aq tulis tajuk tu, AQ INGIN JADI DUTA kan? kan? kan? kan? huuhuhhu

4 comments:

hafiz hafizol said...

haha.. perasan!!!!

crazycrispy said...

hahaha sekali sekala.. =)

amercorner.co.cc said...

hahahaha , tp memang berubah. guna dr romey product ke ? :D salam singgah di sini

crazycrispy said...

hehehehehe dr rozmey? xguna lg... xdpt suggestion dr org pun... so xtau berkesan ke x...hahahaha anyway thank u... =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...